Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (8.22 secunde)
In perioada 2007-2013, Romania are alocate cinci miliarde de euro pentru infrastructura de transport. Potrivit Ministerului Transporturilor, nevoile reale s-ar ridica insa la 27 miliarde de euro.
Seceta a dus la scaderea gradului de umplere a lacurilor de acumulare, dar si a debitului Dunarii. Cu toate acestea, conducerea Dispeceratului Energetic National spune ca productia de energie nu este afectata. Mai mult, nu se va pune problema, spun autoritatile, inchiderii centralei de la Portile de Fier.
Anul 2008 este programat sa fie pentru energia romaneasca unul in care capitalul privat sa intre cat mai mult in companiile detinute de stat, in special in cele de productie de electricitate.
La intalnire vor lua parte si membrii comisiei care se ocupa de aceasta reorganizare", au mai declarat sursele citate.Acestea au afirmat ca "nu se simte ca ministerul s-ar grabi cu aceasta reorganizare".In urma reorganizarii sectorului energetic, Hidroelectrica, cel mai mare producator de energie electrica din tara, urmeaza sa fie "spart" in doua, au mai spus sursele citate.De asemenea, reprezentantii sindicatelor din energie spun ca nu au fost invitati la aceste discutii.
Ministrul economiei, comertului si mediului de afaceri, Adriean Videanu, a declarat vineri, in urma sedintei de Guvern, ca a fost aprobata Hotararea de Guvern cu privire la infiintarea celor doua mari companii energetice nationale, Electra si Hidroenergetica.
ONG-urile si firmele pot deveni administratoare ale acestor zone si pot accesa fonduri UE ne-rambursabile de pana la 25 de milioane de euro pe proiect. Cum puteti deveni custode al unei arii protejate si de unde luati fondurile, cititi in cele de mai jos.
Franklin Templeton Investment Management Limited, companie de management al investitiilor si administrator unic al Fondului Proprietatea ("Fondul"), anunta ca va vota impotriva propunerii Guvernului Romaniei de restructurare a companiilor detinute de stat in sectorul energetic.
1 Mai reprezinta pentru Silvia de la Pin Up Girls deschiderea oficiala a gradinitei pe care o are la Arad.
Adevarul de Slobozia: "Dallas" de Romania. Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas".
Observator de Calarasi informeaza: S-a deschis sesiunea internationala de comunicari stiintifice, la Muzeul Dunarii de Jos Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi a gazduit miercuri, 28 septembrie 2016, deschiderea celei de-a XVI-a editii a sesiunii internationale de comunicari stiintifice, intitulata CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS.
Salonicul este al doilea oras ca marime din Grecia, cu o populatie de aproximativ 800.800 locuitori. - numele Salonic (Thessaloniki), provine de la Thessalonica, sotie a lui Cassandru si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul.
De ce nu ma lasa sa intru? ", a intrebat ieri mirat un batrin, ce astepta alaturi de alti parinti si copii in fata spitalului, incheierea grevei de avertisment.
Conservarea patrimoniului cultural, istoric si arheologic al Romaniei a fost in ultimele decenii cea de pe urma grija a celor care au condus mai mult sau mai putin efemer destinele statului.
Inevitabil, dupa vreun an de functie cistigata de pe vreo lista de alegeri sau un concurs unde candidezi de unul singur, brusc afacerile incep sa functioneze la parametri maximi.
Un lucru pe care specialistii meteorologi si hidrologi l-au prevazut de multa vreme. ... Situatia din acest an este cu totul diferita fata de cea de anul trecut. Inundatiile din primavara si vara trecute au fost provocate de ploi torentiale.
Un barbat in varsta de 28 de ani din Mehedinti a fost prins de doua ori in numai doua zile incercand sa introduca ilegal in Romania tigari de contrabanda de provenienta sarbeasca.
Biroul Permanent al Senatului este compus din presedintele Senatului, care este ales la inceputul legislaturii pe toata durata mandatului, patru vicepresedinti, patru secretari si doi chestori, acestia din urma fiind desemnati la inceputul fiecarei sesiuni.
De asemenea, Traian Basescu a acuzat PUR de faptul ca acesta a fost aliatul PSD in timpul campaniei electorale pentru Palatul Victoria si de faptul ca la alegerile presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor membrii PUR si-au votat vechii mentori, si anume pe Adrian Nastase, ca presedintele al Camerei Deputatilor, si respectiv pe Nicolae Vacaroiu, ca presedinte al Senatului.
Biroul Permanent (BP) al Senatului a avut de rezolvat ieri o serie de cereri administrative legate de cheltuielile parlamentarilor.
Multi dintre galatenii cu drept de vot nu stiu nici acum cum se deruleaza procedura de votare uninominala.
google-analytics.com